Завтра, 9 листопада, на фудкорті, який розташований на третьому поверсі ТРЦ Dream Town у Києві, відбудеться офіційне відкриття першого ресторану чеської мережі Master Burger в Україні.
Що нового у бізнесі користувачів Deadline?
Кожен понеділок розповідаємо про це журналістам України!
Щоб прочитати реліз або безкоштовно розмістити свій:
Завтра, 9 листопада, на фудкорті, який розташований на третьому поверсі ТРЦ Dream Town у Києві, відбудеться офіційне відкриття першого ресторану чеської мережі Master Burger в Україні.
Київський ТРЦ Dream Town виконує свою обіцянку «створити Європу прямо під вікнами киян». Завтра, 9 листопада, на фудкорті, який розташований на третьому поверсі торгового центру, відбудеться офіційне відкриття першого ресторану чеської мережі Master Burger в Україні.
«Технічне відкриття відбулося 1 листопада. Загальна орендна площа - 98 кв. м, включаючи зону посадки. Відповідно до плану реконцепції Dream Town, весь фудкорт тепер поділяється на зони для кожного з ресторанів, щоб урізноманітнити інтер’єр, створити додатковий комфорт та затишок для відвідувачів, - ділиться новинами Вікторія Нестеренко, агент із нерухомості міжнародної консалтингової компанії Cushman & Wakefield в Україні. – Це лише перший ресторан, мережа планує розвиватися по всій Україні. Найближчим часом буде відкрито ще 10 точок в Києві».
Про популярність Master Burger в Чеській Республіці заявляють дві гучні цифри: на кожній точці продається в середньому 500 бургерів в день, а в містах, де представлений бренд, його ринкова частка серед спеціалізованих бургерних ресторанів доходить до 80%.
Меню першого в Україні Master Burger - таке ж, як у Чехії, і складається воно з 50 позицій. Ярослав Проценко, генеральний директор українського представництва, рекомендує почати знайомство з «хітів». Це Pepper, Samuraj, Sunrise, Cheese і BBQ. Навіть якщо ви попросите приготувати свій власний бургер, ресторан береться виконати ваше замовлення лише за 1 хвилину.
В цьому і полягає особливість концепції Master Burger. «При всіх ускладненнях із індивідуальним приготуванням, для фаст-фуду швидкість дуже важлива. Середня швидкість приготування одного бургера – 1 хвилина, - розповідає Ярослав Проценко. - Все бургери подаються «з-під ножа». Ніяких заморожених заготовок. Кожен бургер перед поданням клієнтові перевіряється співробітником, відповідальним за дотримання стандартів приготування».
Стандарти якості Master Burger повністю відповідають європейським нормам - від дотримання температурного режиму до виключно свіжих продуктів і перевірених інгредієнтів. Піклуючись про здоров'я своїх клієнтів, ресторан використовує тільки корисні компоненти, такі як морська сіль, булки без глютену, свіжокарамелізований хліб і авторський унікальний соус.
«На сьогодні ми єдині в Україні готуємо бургери ресторанної якості в закладі формату фаст-фуд. Наші бургери можна їсти кожен день! Власники Master Burger вже більше 7 років харчуються в своїх закладах, і вони прекрасно виглядають. Наші бургери ідеально збалансовані, в них багато салату, м'ясо, овочі, і трохи хліба. Якщо хочете харчуватися без шкоди для здоров'я, смачно і, головне, в сучасному світі - jste vítáni!»- запрошує Ярослав Проценко.
Ресторан поступово переходить на повну автоматизацію, в тому числі і замовлення без касира. Тут буде встановлено промисловий роутер, щоб забезпечити відвідувачам стабільний wi-fi, і зарядки для телефонів.